Yrityskuvaus.

Yrityskuvaus

Paras tapa kasvattaa yritystäsi on luoda suhteita. Ihmiset ostavat ihmisiltä, eivät pelkästään yrityksiltä. Sinun pitää ansaita asiakkaidesi luottamus ennen ostopäätöstä. Ja usko tai älä, paras tapa tähän on laittaa omat kasvosi esille niin verkkosivuille, kuin sosiaaliseen mediaan. Ihmiset ovat hirvittävän uteliaita ja siksi asiakkaat haluavat nähdä juuri sinut, yrittäjän ja ihmisen sen yrityksen takana. Näytä siis kasvosi yleisölle ja erotut joukosta!

Yrityskuvauksessa pääasiassa on yrittäjä itse. Se sisältää henkilökuvia, kuvia työtiloistasi, työprosessista sekä halutessasi vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa. Kuvaukset voidaan toteuttaa yrittäjän omissa työtiloissa, kaupungin kaduilla, rannalla… Mikä tahansa on yrittäjälle ja brändille se ominaisin paikka.

Ennen kuvauksia käymme yhdessä läpi kuvauksen tavoitteet ja tutustumme hiukan pintaa syvemmälle brändiisi ja sen viestiin. Sinulla voi olla oma valmis idea kuvauksia varten tai voimme miettiä yhdessä erilaisia vaihtoehtoja kuvausta varten. Autamme mielellämme ideoinnissa.

Kun kuvaukset on suoritettu, kuvat editoidaan. Tämän jälkeen valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omaan käyttöösi.

tuotekuvaus

Kuvauspaketit

Valitse alla olevista paketeista itsellesi sopivin vaihtoehto tai suunnitellaan sinulle yksilöllinen paketti, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi! Propsien hankinta lisämaksusta.

Kaikki hinnat ALV 0 %

5 kuvaa

250€

  • Loistava valinta pienyrittäjälle!
  • Laadukkaat uudet kuvat verkkosivuille ja markkinointiin.

15 kuvaa

500€

  • Yrityksille, jotka haluavat panostaa visuaaliseen viestintäänsä.
  • Tähän voidaan yhdistää myös henkilöstökuvausta.

Kuvaus Turun alueella

Toiminta-alueemme on yrityskuvauksen osalta Turku ja sen lähiympäristö sekä tarvittaessa myös laajemmalla alueella Länsi- ja Etelä-Suomessa.

Seuraa meitä Instagram