WordPress-verkkosivut

WordPress verkkosivut yritykselle


Aaltoware toteuttaa uudet tyylikkäät WordPress-verkkosivut yrityksellesi helposti järkevään hintaan. Meidän asiakkaidemme ei tarvitse murehtia verkkosivujen teknisistä yksityiskohdista – asiakkaamme voivat keskittyä täysillä siihen, missä ovat itse ammattilaisia. Meiltä saat kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun, sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Toimimme täysin asiakaslähtöisesti – toteutamme verkkosivuille juuri ne yrityksen tarvitsemat verkkosivujen ominaisuudet, jolloin verkkosivujen hinta on myös oikea.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yrityksesi menestykselle toimivimmat WordPress-kotisivut!

Miksi Aaltoware?


Luomme laadukkaita ja visuaalisesti näyttäviä kotisivuja, jotka räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Meiltä saat yritykselle kotisivut, jotka ovat responsiiviset ja käytettävyydeltään huippuluokkaa. Tekemämme sivustot ovat nopeita, turvallisia ja oikeasti tyylikkäitä, ja jotka todella auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa. Lue lisää hyvän verkkosivuston ominaisuuksista artikkelistamme ’Millaiset ovat hyvät kotisivut?’. Verkkosivujen hakukoneystävällisyys ja hakukonenäkyvyys on kaiken a ja o – toteuttamamme verkkosivut ovat aina hakukoneystävälliset ja teknisesti hakukoneoptimoidut. Teemme myös sisällön hakukoneoptimoinnit – lue tarkemmin verkkosivujen sisällön hakukoneoptimoinnista.

Ota yhteyttä ja hanki yrityksellesi pätevimmät WordPress-verkkosivut helposti ja nopeasti! Meiltä saat myös asiantuntevaa apua nettisivujen teknisiin ongelmiin ja ohjeita WordPressin käyttöön. WordPressin käyttökoulutusta ja opastusta on mahdollista toteuttaa myös paikan päällä yrityksesi toimitiloissa – lähiopastuksen toimialueemme on Turku ja sen lähiympäristö. Kysy rohkeasti lisää, mikäli haluat ohjeita ja opastusta WordPressin käytön kanssa!

”Aaltowaren kanssa yhteistyön tekeminen oli vaivatonta ja luotettavaa. He osaavat lukea asiakkaan tarpeita erittäin hyvin ja toteuttivat työn ammattitaidolla tyylikkäästi, nopeasti ja tehokkaasti kilpailukykyiseen hintaan.”

Oona Harjula

Oona Harjula

yrittäjä, hiukset Oona Hoo, TURKU

KOTISIVUPAKETIT


Katso alta kotisivupaketit, joita voidaan käyttää uusien WordPress kotisivujen suunnittelun lähtökohtana. Sivujen toteutettavat ominaisuudet ja kotisivujen hinta määritellään tapauskohtaisesti – määrittelemme yrityksen tarpeet kotisivujen osalta ja toteutamme sivuille juuri ne ominaisuudet, joita yritys tarvitsee ja jolloin myös kotisivujen hinta on oikea.

One-Pager

1-sivuinen responsiivinen WordPress-kotisivu.

Yksilöllinen ulkoasu. Asiakkaan toimittamat tekstisisällöt ja kuvat sivuille hakukoneystävällisesti. Yhteydenottolomake.

Hinta 649€+alv.

Verkkosivusto

Responsiivinen WordPress-verkkosivusto usealla välilehdillä.

Yksilöllisen ulkoasun suunnittelu ja toteutus verkkosivuille. Asiakkaan toimittamat tekstisisällöt ja kuvat sivuille hakukoneystävällisesti. Valinnaiset liitännäiset sivuille muun muassa yhteydenottolomake, kuvagalleria, kartta ja some-liitännäisiä.

Hinta alkaen 999€+alv.

Räätälöity

Täysin räätälöity responsiivinen WordPress-verkkosivusto.

Hakukoneystävällinen, turvallinen, nopea ja tyylikäs. Toteutamme verkkosivuratkaisut yrityksesi tarpeisiin, laita meille viestiä ja keskustellaan tarkemmin.

Kysy lisää!

Miksi WordPress-verkkosivut?


Aaltoware toteuttaa yrityksille uudet responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä: 35% webistä käyttää WordPressiä. Ja syystäkin, WordPress on ilmainen ja perustuu avoimeen lähdekoodiin – se on hakukoneoptimoitu, mobiiliystävällinen, suorituskykyinen ja turvallinen sekä se mahdollistaa myös asiakkaan itse päivittää verkkosivujen sisällön helposti. Laajan ja aktiivisen kehittäjäyhteisön ansiosta WordPress-julkaisujärjestelmää sekä sen lisäosia ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti. Aaltowarelta saat asiantuntevaa opastusta ja WordPress ohjeet sekä käyttöopastusta Turun alueella paikan päällä asiakkaan luona.

Laadukas palvelin on nopeiden ja turvallisten kotisivujen perusta. Suosittelemme WordPress-verkkosivujen palvelinratkaisuksi Zonerin WP-Cloud WordPress-hostingia. Hoidamme tarvittaessa verkkotunnuksen ja palvelinratkaisun tilauksen puolestasi valiten juuri sopivimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Verkkosivujen päivitykset


Ovatko nykyiset kotisivusi päivityksen tarpeessa? Päivitämme verkkosivustojen sisällöt ja kuvat sekä uudistamme tarvittaessa koko sivuston toteutuksen hakukoneystävällisesti. Epäilyttääkö nykyisten verkkosivujesi tietoturva tai olisiko niiden latausnopeudessa parannettavaa? Ja ovathan nettisivusi helppokäyttöiset ja responsiiviset – verkkoa käytetään nykyisin hyvin erilaisilla laitteilla eli myös verkkosivujen on toimittava eri laitteilla moitteettomasti. Tai onko sivujesi muussa käytettävyydessä parannettavaa tai ne eivät vain näytä enää uskottavan nykyaikaisilta ja ammattimaisilta? Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa.

Näin toteutamme yrityksellesi verkkosivut


1

Vaatimusmäärittely ja suunnittelu

Kotisivujen suunnittelun lähtökohtana määritellään asiakkaan kanssa kotisivujen tavoitteet ja toteutettavat ominaisuudet. Näiden perusteella suunnitellaan käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään laadukas ja ammattimainen verkkosivusto.

2

Toteutus ja testaus

Toisessa vaiheessa tehdään kotisivujen tekninen toteutus vaatimusmäärittelyn ja suunnittelun mukaisesti. Asiakas pääsee aina kokeilemaan itse uutta verkkosivustoa ennen julkaisua, ja sivusto julkaistaan vasta, kun asiakas on antanut lopullisen hyväksyntänsä.

3

Julkaisu ja ylläpito

Uusien kotisivujen julkaisu sekä tarvittaessa esimerkiksi käytön opastus ja sähköpostilaatikoiden luonti. Julkaisun jälkeinen ylläpito ja sisällöntuotanto sovitaan yrityskohtaisesti tarpeiden mukaan.

Katso töitämme tästä »

Usein kysytyt kysymykset


Miten verkkosivujen hinta määräytyy?

Verkkosivujen hinta määräytyy tapauskohtaisesti sivuston laajuuden ja ominaisuuksien mukaisesti. Katso tästä kotisivupakettiemme hinnat yrityksesi uusien verkkosivujen lähtökohdaksi.

Toteutatteko WordPress-sivustoja?

Kyllä. Toteutamme verkkosivut käyttäen WordPress-julkaisujärjestelmää. WordPress on suosituin julkaisujärjestelmä ja suosittelemamme valinta verkkosivujen ja verkkokauppojen alustaksi.

Voinko itse päivittää verkkosivujeni sisältöä?

Kyllä, helposti. Helppokäyttöisen WordPress-julkaisujärjestelmän ja totetustapamme ansiosta voit itse helposti päivittää esimerkiksi verkkosivujen sisällöt ja kuvat tai julkaista blogi-artikkeleita.

Ajankohtaista verkkosivuista


Kysy lisää