WordPress
verkkosivut.

WordPress kotisivut yritykselle

Aaltoware toteuttaa yrityksille WordPress verkkosivut, jotka ovat viimeisen päälle hiottuja niin ulkonäön, tekniikan, turvallisuuden kuin hakukonenäkyvyydenkin puolesta. Luotamme WordPressiin – maailman suosituimpaan julkaisujärjestelmään. Voit siis nukkua yösi rauhassa ja olla varma siitä, että yrityksesi nettisivut ovat päivitettävissä ja laajennettavissa nyt ja tulevaisuudessa. Meidän asiakkaidemme ei tarvitse murehtia verkkosivujen teknisistä yksityiskohdista – he voivat keskittyä täysillä siihen, missä ovat itse ammattilaisia. Meiltä saat kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun, sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Toimimme täysin asiakaslähtöisesti – toteutamme verkkosivuille juuri ne yrityksen tarvitsemat verkkosivujen ominaisuudet, jolloin verkkosivujen hinta on myös oikea. Ota yhteyttä ja toteutetaan yrityksesi menestykselle toimivimmat WordPress-kotisivut!

Miksi Aaltoware?

Luomme laadukkaita ja visuaalisesti näyttäviä kotisivuja, jotka räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Meiltä saat yritykselle kotisivut, jotka ovat responsiiviset ja käytettävyydeltään huippuluokkaa. Tekemämme sivustot ovat nopeita, turvallisia ja oikeasti tyylikkäitä, ja jotka todella auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa. Lue lisää hyvän verkkosivuston ominaisuuksista artikkelistamme ’Millaiset ovat hyvät kotisivut?’. Verkkosivujen hakukoneystävällisyys ja hakukonenäkyvyys on tekemiemme sivustojen lähtökohta – toteuttamamme verkkosivut ovat aina hakukoneystävällisiä ja teknisesti hakukoneoptimoituja. Teemme myös sisällön hakukoneoptimoinnit – lue tiivis oppaamme verkkosivujen sisällön hakukoneoptimoinnista.

Ota yhteyttä ja hanki yrityksellesi näyttävät ja toimivimmat WordPress-verkkosivut helposti ja nopeasti! Meiltä saat myös asiantuntevaa apua nettisivujen teknisiin ongelmiin ja ohjeita WordPressin käyttöön. WordPressin käyttökoulutusta ja opastusta on mahdollista toteuttaa myös paikan päällä yrityksesi toimitiloissa – lähiopastuksen toimialueemme on Turku ja sen lähiympäristö. Kysy rohkeasti lisää, mikäli tarvitset WordPress ohjeita tai opastusta käytön kanssa!

Aaltoware logo

Kotisivujen hinta

Katso alta kotisivupakettiemme perusominaisuudet suunnittelun lähtökohtana. Kotisivujen toteutettavat ominaisuudet ja kotisivujen hinta määritellään tapauskohtaisesti – toteutamme kotisivuille juuri ne ominaisuudet, jotka kyseinen yritys tarvitsee ja jolloin myös kotisivujen hinta on oikea.

Kaikki hinnat ALV 0 %

WordPress-verkkosivusto

Hinta alk.

1000€

  • Oma räätälöity visuaalinen ilme
  • Hakukoneystävällinen
  • Responsiivinen ja nopea
  • Helppo sisällönhallinta

Näin kotisivuprojekti etenee

Verkkosivujen suunnittelu ja vaatimusmäärittely

Vaatimusmäärittely ja suunnittelu

Kotisivujen suunnittelun lähtökohtana määritellään asiakkaan kanssa kotisivujen tavoitteet ja toteutettavat ominaisuudet. Näiden perusteella suunnitellaan käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään laadukas ja ammattimainen verkkosivusto.

Kotisivujen toteutus ja testaus

Toteutus ja testaus

Toisessa vaiheessa tehdään kotisivujen tekninen toteutus vaatimusmäärittelyn ja suunnittelun mukaisesti. Asiakas pääsee aina kokeilemaan itse uutta verkkosivustoa ennen julkaisua, ja sivusto julkaistaan vasta, kun asiakas on antanut lopullisen hyväksyntänsä.

Kotisivujen julkaisu ja ylläpito

Julkaisu ja ylläpito

Uusien kotisivujen julkaisu sekä tarvittaessa esimerkiksi käytön opastus ja sähköpostilaatikoiden luonti. Julkaisun jälkeinen ylläpito ja sisällöntuotanto sovitaan yrityskohtaisesti tarpeiden mukaan.

Kotisivujen päivitys

Ovatko nykyiset kotisivusi päivityksen tarpeessa? Päivitämme verkkosivustojen sisällöt ja kuvat sekä uudistamme tarvittaessa koko sivuston toteutuksen hakukoneystävällisesti. Epäilyttääkö nykyisten verkkosivujesi tietoturva tai olisiko niiden latausnopeudessa parannettavaa? Ja ovathan nettisivusi helppokäyttöiset ja responsiiviset – verkkoa käytetään nykyisin hyvin erilaisilla laitteilla eli myös verkkosivujen on toimittava eri laitteilla moitteettomasti. Tai onko sivujesi muussa käytettävyydessä parannettavaa tai ne eivät vain näytä enää uskottavan nykyaikaisilta ja ammattimaisilta? Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa.

Miksi WordPress kotisivut?

Aaltoware toteuttaa yrityksille uudet responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä: 40% webistä käyttää WordPressiä. Ja syystäkin, WordPress on ilmainen ja perustuu avoimeen lähdekoodiin – se on hakukoneoptimoitu, mobiiliystävällinen, suorituskykyinen ja turvallinen sekä se mahdollistaa myös asiakkaan itse päivittää verkkosivujen sisältöä helposti. Laajan ja aktiivisen kehittäjäyhteisön ansiosta WordPress-julkaisujärjestelmää sekä sen lisäosia ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti. Aaltowarelta saat asiantuntevaa opastusta ja WordPress ohjeet sekä käyttöopastusta Turun alueella paikan päällä asiakkaan luona.

Laadukas palvelin on nopeiden ja turvallisten kotisivujen perusta. Hoidamme tarvittaessa verkkotunnuksen ja palvelinratkaisun tilauksen puolestasi valiten juuri sopivimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten verkkosivujen hinta määräytyy?

Verkkosivujen hinta määräytyy tapauskohtaisesti sivuston laajuuden ja ominaisuuksien mukaisesti. Katso tästä kotisivupakettiemme hinnat yrityksesi uusien verkkosivujen lähtökohdaksi.

Toteutatteko WordPress-sivustoja?

Kyllä. Toteutamme verkkosivut käyttäen WordPress-julkaisujärjestelmää. WordPress on suosituin julkaisujärjestelmä ja suosittelemamme valinta verkkosivujen ja verkkokauppojen alustaksi.

Voinko itse päivittää verkkosivujeni sisältöä?

Kyllä, helposti. Helppokäyttöisen WordPress-julkaisujärjestelmän ja totetustapamme ansiosta voit itse helposti päivittää esimerkiksi verkkosivujen sisällöt ja kuvat tai julkaista blogi-artikkeleita.

Innostuitko?
Hyvä, niin mekin!

Laita viestiä tulemaan.
    Katso töitämme tästä »